📍 Zorgboerderij Reek - De Steeg 2a - 5375 KH Reek

📞 0486 - 475336

Wat is er te doen in de omgeving?

Het dorp Reek, gemeente Maashorst, ligt aan de dijk van de oude Maasarm.

Voor een heerlijk dagje uit, ben je in de Maashorst aan het juiste adres. Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen. De gemeente is op 1 januari 2022 ontstaan door een fusie van de voormalige gemeenten Landerd en Uden. De fusi: CBS) en bestaat uit zes kernen: Uden, Volkel, Odiliapeel, Reek, Schaijk en Zeeland zijn bij elkaar gevoegd. Al deze dorpen zijn allemaal perfecte startpunten voor een wandeling of fietstocht door de natuur of dorpskernen. Daarnaast is er veel aan historie en cultuur te de Maashorst in Landerd. Wat te denken van de Zuiderwaterlinie of de Bossche School architectuur?

Zorgboerderij Reek - Reek en omgevingIn de directe omgeving van Reek ligt het bosrijke gebied Herperduin met overblijfselen van zandverstuivingen en daarnaast zijn er een aantal vennen in het gebied. Het terrein van Herperduin maakt deel uit van een ecologische verbindingszone in de richting van het Natuurpark Maashorst.

Het natuurpark Maashorst is het oergebied in Brabant. Spot de Wisent, Tauros en Exmoorpony. Vind de Wijstgronden: een uniek natuurverschijnsel uit onze regio. Ontdek oerschatten en andere historische vondsten midden in de natuur. Trek je wandelschoenen aan en trek De Maashorst in!

Op fietsafstand van Reek liggen de historische vestigingsstadjes Ravenstein en Grave. Deze monumentale binnensteden nodigen u van harte uit om rond te kijken, en natuurlijk te genieten van de vele terrassen en restaurantjes die de stadjes rijk zijn.

Het hele jaar door zijn er allerlei activiteiten te beleven, en voor de inwendige mens staat de spreekwoordelijke Brabantse gastvrijheid garant.
Er is genoeg te ontdekken. Tot ziens!

Zorgboerderij Reek - Omgeving maasarm Zorgboerderij Reek - Omgeving maasarm Zorgboerderij Reek - Omgeving maasarm Zorgboerderij Reek - Omgeving oude maasdijk Zorgboerderij Reek - Schapen maasdijk Zorgboerderij Reek - Omgeving weilanden

Voor meer informatie of het reserveren van onze appartementen ga naar verhuur appartementen of reserveer zelf via Airbnb.