📍 Zorgboerderij Reek - De Steeg 2a - 5375 KH Reek

📞 0486 - 475336

Bij onze zorgboerderij kun je op ontdekking naar de natuur, de dieren maar ook naar jezelf door lekker buiten bezig te zijn. Wil jij graag dieren verzorgen en kijken hoe ze genieten van het voer dat je gegeven hebt? Of hoe de lammeren dartelen in het verse stro of straks in de wei? Er is een grote moestuin waar van alles kan groeien met jouw hulp. Kortom, er is veel te doen en te beleven, kom jij ook?

De activiteiten worden aangepast naar ieders kunnen en interesse. Er is van alles mogelijk.

Zorgboerderij Reek is een zelfstandig initiatief. Het zorgaanbod wordt gefinancierd vanuit een Persoonsgebonden Budget (PGB). Hiervoor is een geldige WMO- of WLZ indicatie nodig.

Kinderen (6-12 jaar)

Wij bieden kinderen individuele begeleiding (met passend onderwijs) van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 14.30 uur.

Volwassenen (>18 jaar)

Wij bieden dagbesteding (Begeleiding Groep en Begeleiding Individueel) voor (jong-) volwassenen van maandag t/m donderdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.

Zorgboerderij Reek biedt plaats voor iedereen met een zorgvraag die het leuk vindt op de boerderij. Mensen vanuit de reclassering of verslavingszorg passen niet in onze doelgroep. Bij de intake worden overige risico's gescreend en besproken.

Wij bieden geen onvrijwillige zorg (WZD).

Anders leren met paarden 

Heeft bijles en extra oefenen op school niet het gewenste effect, dan is Anders leren met paarden wat voor jou!
Actief in beweging waarbij een paard jouw studiemaatje is.